بخاطر حفظ سلامت تان به اين مسايل توجه داشته باشيد:
1- هميشه بعد از بر آمدن از بيت الخلا و پيش از صرف غذا دستان تان را با صابون بشوئيد.
2- اگر در رفع ضرورت از بيت الخلا يا تشناب سر بسته استفاده كنيد خود و ديگران را از مريضي نجات ميدهيد.
3- آب را از منابع پاك صرف نمائيد.
4- اگر آب پاك موجود نبود آب را كه در دسترس داريد بجوشانيد تا مكروب هايش بميرد و پاك شود.
5- ميوه خام و غذاي ناپخته را نخوريد تا مريض نشويد.
6- ميوه ها، سبزيجات و غيره مواد خوراكه را قبل از خوردن بشوئيد.
7- غذاي پخته شده را مدت طولاني نگه نداريد، و زود صرف كنيد.
8- غذاي باسي را قبل از خوردن خوب گرم كنيد.
9- مواد غذائي را در ظرف پاك و در جاي پاك نگه داريد، تا مريض نشويد.
10- مواد گنديده و چتل را زير خاك كنيد و يا بسوزانيد تا باعث پيدايش امراض نشود.
1- هميشه بعد از بر آمدن از بيت الخلا و پيش از صرف غذا دستان تان را با صابون بشوئيد.
2- اگر در رفع ضرورت از بيت الخلا يا تشناب سر بسته استفاده كنيد خود و ديگران را از مريضي نجات ميدهيد.
3- آب را از منابع پاك صرف نمائيد.
4- اگر آب پاك موجود نبود آب را كه در دسترس داريد بجوشانيد تا مكروب هايش بميرد و پاك شود.
5- ميوه خام و غذاي ناپخته را نخوريد تا مريض نشويد.
6- ميوه ها، سبزيجات و غيره مواد خوراكه را قبل از خوردن بشوئيد.
7- غذاي پخته شده را مدت طولاني نگه نداريد، و زود صرف كنيد.
8- غذاي باسي را قبل از خوردن خوب گرم كنيد.
9- مواد غذائي را در ظرف پاك و در جاي پاك نگه داريد، تا مريض نشويد.
10- مواد گنديده و چتل را زير خاك كنيد و يا بسوزانيد تا باعث پيدايش امراض نشود.
به انتخاب: احمد كاووس سياووش
از كتاب غچي
از كتاب غچي
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر